– Workshops –

Vis en vlees roken, een unieke ervaring!

WAT GA JE ROKEN?

Tijdens de workshop leer je alles wat je nodig hebt om vlees en vis te roken.

Warm gerookt: zalm, forel, gans of eendenborst.

Koud gerookt: brie, noten en kaas.

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

  1. Het pekelen van de producten.
  2. Aansteken van de rookovens.
  3. Uitleg over het proces, houtsoorten, verschillende soorten ovens, verschil tussen warm en koud roken en wat verder nog aan de orde komt.
  4. De gepekelde producten gaan de ovens in. Tussendoor maken we wat hapjes en is er tijd voor een lekker koel drankje.
  5. Na afloop presenteren we de producten en gaan we aan tafel voor de lunch.
  6. De gerookte producten worden gegeten, samen met een huisgemaakte aardappelsalade en een frisse groene salade.

Het eten wat over blijft kan verdeeld worden en mee naar huis genomen worden.

Workshops_SmokeyArjen_Ermelo

OVERIG

  • De workshop duurt ongeveer 4 A 5 uur.
  • Het tarief van de standaard workshop bedraagt €70,00. (Per januari 2021 wordt het tarief €75,00 p.p.)
    Heb je speciale of aanvullende wensen? Dit is mogelijk in overleg!
  • Betalen kan d.m.v. een bank overschrijving o.v.v. ‘Rookworkshop’. IBAN: NL16ABNA0551233230
  • Eventueel is het ook mogelijk uw betaling via een tikkie of contant voor het begin van de workshop te voldoen.
  • Na inschrijving / aanmelding wordt er op je gerekend. Er moeten namelijk spullen besteld worden. Annuleren kan tot 7 dagen van te voren.
  • Aantal deelnemers: Minimaal 5, maximaal 10 personen.
  • Wil je de workshop op een eigen locatie? Overleggen kan altijd!

Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor een workshop!

– Met passie voor het oude ambacht –

Overheerlijke gerookte vis, kip & vlees