Vis en vlees roken, een unieke ervaring!
WAT GA JE ROKEN?
Tijdens de workshop leer je alles wat je nodig hebt om vlees en vis te roken.
Warm gerookt: zalm, forel, gans of eendenborst.
Koud gerookt: brie, noten en kaas.
HOE ZIET DE DAG ERUIT?
- Het pekelen van de producten.
- Aansteken van de rookovens.
- Uitleg over het proces, houtsoorten, verschillende soorten ovens, verschil tussen warm en koud roken en wat verder nog aan de orde komt.
- De gepekelde producten gaan de ovens in. Tussendoor maken we wat hapjes en is er tijd voor een lekker koel drankje.
- Na afloop presenteren we de producten en gaan we aan tafel voor de lunch.
- De gerookte producten worden gegeten, samen met een huisgemaakte aardappelsalade en een frisse groene salade.
Het eten wat over blijft kan verdeeld worden en mee naar huis genomen worden.
OVERIG
- De workshop duurt ongeveer 4 A 5 uur.
- Het tarief van de standaard workshop bedraagt in 2025 โฌ100.00 Heb je speciale of aanvullende wensen? Dit is mogelijk in overleg!
- Betalen kan d.m.v. een bank overschrijving o.v.v. ‘Rookworkshop’. IBAN: NL16ABNA0551233230
- Eventueel is het ook mogelijk uw betaling via een tikkie of contant voor het begin van de workshop te voldoen.
- Na inschrijving / aanmelding wordt er op je gerekend. Er moeten namelijk spullen besteld worden. Annuleren kan tot 7 dagen van te voren.
- Aantal deelnemers: Minimaal 5, maximaal 10 personen.
- Wil je de workshop op een eigen locatie? Overleggen kan altijd!
Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor deze workshop!